Nasi Goreng Babat Semarang



5 comments:

Rurie said...

Resep'e endi iki??????? Kebiasaan.......poto ga onok resep'e........

Lidia Sianturi said...

babate ireng..ning kene onone babat putih..

A.G said...

kangen kr nasi babat..eh wingi aku pas mudik selalu tuku nasi goreng babat lho.. wuuuuinak tenan sayang nek kene ra ono sek adol babat :(

Rosy said...

iyo Deeth..podo karo Lidia...ndek nggenku yo babate putih.
Btw, babat nasi goreng...hmmm durung tau nyoba aku..koyoke enak ya..

Evi said...

Whoa...gawe ngiler. Iki yo favorit-ku wakakaa..