Beras/Rice

Nasi Goreng Babat Semarang

Monday, January 19, 2009,5 Comments



You Might Also Like

5 comments:

  1. Resep'e endi iki??????? Kebiasaan.......poto ga onok resep'e........

    ReplyDelete
  2. babate ireng..ning kene onone babat putih..

    ReplyDelete
  3. kangen kr nasi babat..eh wingi aku pas mudik selalu tuku nasi goreng babat lho.. wuuuuinak tenan sayang nek kene ra ono sek adol babat :(

    ReplyDelete
  4. iyo Deeth..podo karo Lidia...ndek nggenku yo babate putih.
    Btw, babat nasi goreng...hmmm durung tau nyoba aku..koyoke enak ya..

    ReplyDelete
  5. Whoa...gawe ngiler. Iki yo favorit-ku wakakaa..

    ReplyDelete

terima kasih sudah memberikan komentar tanpa SPAM & tanpa SARA :)